Wat heb jij nodig?

Wat jij op dit moment in je leven nodig hebt, weet jij alleen, dat kan ik je niet vertellen. Wat ik wel kan, is je laten zien wat ik nodig had en welke inzichten ik kreeg in en na gesprekken met hulpverleners en ervaringsdeskundigen.

Herkenning

Wat ik nodig had was ten eerste de herkenning van anderen. Hun ervaring heeft me geholpen. Ik kreeg handvatten aangereikt, tools om te leren de verantwoordelijkheid terug te geven. Ik hoefde niet alles op te lossen en leerde de reddersrol die ik me had aangemeten los te laten.

Die reddersrol had me uitgeput. Het inzicht dat ik mijn kind zijn eigen verantwoordelijkheid moest leren te nemen, bracht rust in mij. Ik kon weer kiezen voor mezelf.

Inzichten 

Wat ik geleerd heb, kan ik teruggeven aan jou. Ik kan je een luisterend oor en de opgedane ervaring geven, net als die herkenning waar je misschien naar op zoek bent.

Jij bent verantwoordelijk voor je eigen leven en jij hebt keuzes. Ik kan je meenemen vanuit het punt in je leven waar jij nu bent naar een punt waar je vindt wat je nodig hebt om uit het dal te kunnen klimmen. Bewustwording, hoe kijk jij naar jezelf en vooral wil ik je laten ervaren dat je niet alleen bent.

Kijk bij 'Mijn plan voor jou' wat het programma inhoudt dat ik je aanbied.

Een afspraak is zo gemaakt

Telefonisch op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.
Whatsappen kan altijd.

Als je het formulier onder de knop 'contact' invult, neem ik uiterlijk binnen 48 uur contact met je op op de manier zoals je in het formulier aangeeft.

Direct contact

06 43 15 35 00

Whatsapp

Voor als je hulp nodig hebt als naaste bij het omgaan met een verslaving.

Abonneren op mijn blog

Als je het fijn vindt om mijn blogs per mail te ontvangen, meld je dan hieronder aan.

Adres

Van der Duinstraat 41
5161 BL Sprang-Capelle

06 43 15 35 00

   inf@loved-ones-support.nl

  Whatsapp

KvK 87869063
BTW nummer NL 004499430B84

Privacy verklaring