Mijn Boek

Wat doe je als moeder wanneer je ontdekt dat je kind een verslaving heeft?

Cover boek AnjaDouwes

Ik schreef er een boek over

Leven naast mijn zoon met verslavingsproblematiek, heeft mij jarenlang in een web gehouden. Pas toen ik inzag dat ik niet mijn leven leefde, maar dat ik overleefde naast mijn zoon, kon ik andere keuzes maken om mijn eigen leven te leven. Al blijf ik ook gewoon mens, met valkuilen en al, ik vond de weg terug naar mijn kracht. In dit boek deel ik mijn persoonlijke reis - van volledige rock bottom tot aan mijn herstel met levend verlies. Ik heb er mijn werk en mijn missie van gemaakt anderen te helpen, want er is nog steeds veel te weinig bekend over de thuissituatie. Hele belangrijke vragen worden daardoor niet beantwoord. Vragen zoals:      

  • Waar kunnen naasten ondersteuning krijgen?
  • Hoe weten naasten waar ze voor hulp en ondersteuning terecht kunnen?
  • Hoe kunnen naasten loskomen van die dierbare met verslaving?
  • Waar kunnen naasten leren een andere weg in te slaan?

Dit boek heb ik geschreven om deze vragen niet langer volledig onbeantwoord te laten en zo duidelijkheid te geven aan naasten.      

Anja Douwes, auteur

Staat mijn boek binnenkort ook in jouw boekenkast?

'Waar begin ik als ik een dossier heb wat ik wil samenvatten in een boek en hoe ga ik dat dan aanpakken ?' Deze vraag stelde ik aan mijn netwerk zo'n twee jaar geleden via LinkedIn. Een papieren dossier van vele jaren diagnoses, verslagen, hulpverlening, scholen en alles wat er nog meer gepasseerd is. 

'Wat is de reden dat je dit boek wil schrijven?', kreeg ik als vraag terug van Saskia van de Riet.  Daar is onze reis begonnen. 
Schrijven, vragen stellen, gesprekken via zoom en deadlines. Op deze weg werd het uitzicht steeds helderder. De eindbestemming is bereikt.  

Naast & bij verslaving is te bestellen via onderstaande link:

NAAR BESTELLEN


'Naast & bij verslaving' biedt een diepgaande blik op de complexiteit van leven met een verslaving in de familie en illustreert de kracht van veerkracht, hoop, en de zoektocht naar herstel. Dit boek is essentieel leesvoer voor iedereen die direct of indirect te maken heeft met verslaving binnen het gezin. Het is bijzonder relevant voor ouders, partners, en andere naasten van personen met een verslavingsprobleem. Daarnaast biedt het inzichten die nuttig kunnen zijn voor professionals in de gezondheidszorg, maatschappelijk werk, en verslavingszorg, evenals voor iedereen die geïnteresseerd is in de persoonlijke impact van verslaving. 

Daan Deenik, manager program and development
www.solutions-center.nl

Een afspraak is zo gemaakt

Telefonisch op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.
Whatsappen kan altijd.

Als je het formulier onder de knop 'contact' invult, neem ik uiterlijk binnen 48 uur contact met je op op de manier zoals je in het formulier aangeeft.

Direct contact

06 43 15 35 00

Whatsapp

Voor als je hulp nodig hebt als naaste bij het omgaan met een verslaving.

Abonneren op mijn blog

Als je het fijn vindt om mijn blogs per mail te ontvangen, meld je dan hieronder aan.

Adres

Van der Duinstraat 41
5161 BL Sprang-Capelle

06 43 15 35 00

   inf@loved-ones-support.nl

  Whatsapp

KvK 87869063
BTW nummer NL 004499430B84

Privacy verklaring